söndag 2 januari 2011

Error: Connection broken. $: Running diagnostics...

Är nerkopplad men ganska långt ifrån avkopplad. Min eminenta iphone4 sa godnatt igår och vägrade vakna. Resultatet är att jag inte har någon uppkoppling eller telefon när jag är ute på stan. Däremot kinkar jag omkring på min gamla lur som något slags substitut och klottrar ner utkast (som till exempel det här inlägget) i väntan på att jag ska nå nästa bekanta wifi, så jag kan tryckutjämna mellan offline och online.
Insåg en grej: efter 3 års konstant microbloggande har min hjärna börjat formulera spontana tankar som statusuppdateringar. Typ "sjukt att promenera på en söndagmorgon i Stockholm. Katastroffilmskänsla."
Eller "har ingen telefon. Inser att jag twittrar i huvudet istället".
Well. Det går utan lur, men det är obehagligt att röra sig runt på stan utan att effektivt kunna distrahera sig från omgivningen. Tror man behöver det.
Jahapp då har jag wifi om 5 minuter. Yay.

Inga kommentarer: