torsdag 7 juni 2007

Alfapett

*Suck*
Jag vill spela dirty alfapet med S.
Kan inte klockan gå liiite snabbare? :(Hmm.. I morse upptäckte jag en liten efterlämning från Tisdagsölen (som till största delen bestod av vin.)

Frågan är varför jag överhuvudtaget köpte dom från början. Särskilt med tanke på att jag visste om att det fanns 8 liter vin till förfogande. Kanske det är det nån Pavlow-reflex att köpa alkohol när man är på väg mot en park och man vet att man är ledig dagen efter...
....

..hmm


....undrar om man söka bidrag för forskning i ämnet?
Jag har ju gått Natur:)

Värt att kolla upp..
Booo!

/J.

3 kommentarer:

tem sa...

Jag kan ta dem!

catya sa...

Hooray?

Not Indie, nor Emo. sa...

t: Du kan ingå i min studiegrupp och så kan vi se om du måste köpa mer öl.

C: Ursäkta, my sloppyness.
Hooray Beer