måndag 4 juni 2007

Allvarligt.

Jag har tänkt lite på det här med illusionen om att det är skönt att vara ledig och inte behöva göra något särskilt. Det är ju inte skönt.

De flesta prylarna funkar ju så att du får tillbaka något av samma värde utav det du stoppade in. Fast något helt annat. Man får något nytt. Problemet är bara det att om man inte stoppar in (Nåja, Freud-analytiker, sitt där bara och le.) något. Då får man ju inte ett jota tillbaka.

Ungefär där sitter jag. Jag har ingen input för att jag inte har någon output...

Nytt löfte: Bryt mitt gamla löfte. "Inte ta några fler små underbetalda design-jobb. Särskilt inte av vänner."

Allvarligt. Det är ju inte som att min portfolio svämmar över av feta jobb med grandiosa konton. Gilla läget. Gör små skruttiga skivomslag till knäppa indie-kids som "har en skit-sjyst kompis på Berghs som kan plåta, om han får tid... ..eh sen."

-Huhh... Nåja det är det som bjuds. Gört bara!

Ännu nyare löfte: Gilla läget. That´s it. Ska börja planera lite bättre och röja upp dom där trådarna som en gång var så otroligt självklara och storslagna planer...

Fick bara för mig att det var så skönt när allt löser sig självt. Det gör det visserligen. Men det är inte skönt om mna är kontrollfreak.

*Suck*

-Åhej. Sista löftet: Fixa till min portfolio-sida. Ta bort den där sabla fisken och ersätt med lite snygga illar och filmer. Jag är bättre än vad jag visar upp. Då är det faktiskt lite skämmigt att pilla naveln framför youtube istället för att sitta och arbeta.

Motivation till sista löftet: Söka som frilans till tidningar. Det borde sätta lite press på mig.

Gutt, Gutt! That´s it for now.

/J.

Inga kommentarer: