tisdag 12 juni 2007

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..

Jag kör vidare på New Age-spåret.
(Skiter i om jag verkar flummig.
Jag får ändå 20 inläggsämnen
gratis. -Smart *pekar på mig själv*)
The Fool, Narren eller Dåren står för att ta prylar lite lättare.
Blonds have more fun, gissa varför.
Hunden symboliserar räddslan
som inte bekommer Narren. Typ som att vara full på en språkresa, lifta
med en främmande människa och spela kort med sin biljett hem.


Nej, det är inte en ring ovanför huvudet. Det är en nolla, vilket är den första siffran i den egyptiska matematiken. (-Ja. Jag vet att jag kan onödiga saker. This is one) Det här är det första kortet i Stora Arkanan, vilket är samlingsnamnet för dom "coola" korten i tarotlekar. Ni kan dom; Döden, Lust, De älskande.. etc.


Dom funkar ungefär som vädret. Man kan inte ta bort regnet, men man kan ta med sig ett paraply. Eller stanna hemma om man är en chicken. ;)

Anyway. Förra kortet var Solen och för att följa Svensk sommar-temat ordentligt, så står det här kortet för att lyssna på Markoolio och dansa Macarena. Man tar saker och ting lätt. Man har kul. The Fool är ett party kort.

Aight?

/J.

2 kommentarer:

Anonym sa...

aight!
kan inte du spå mig? du verkar ju kunna de här nu...
Dindin

Not Indie, nor Emo. sa...

Visst kan jag det. Fast du måste hitta något ballt att ge mig i utbyte. ex) Kaka, snygga foton, knäppblnadskiva...etc

Anyway, om du fortsätter läsa här i 20 dagar kommer du att kunna det här själv... :)

/J.