måndag 11 juni 2007

Sjunga upp sig...

Jag har en känsla av att min Blogg långsamt håller på att övergå i en orgie av både opassande och nedvärderande uttryck. Faktum är att ni inte har sett något än. Jag bara håller tillbaka ett tristessframkallat Torrette-anfall. Ni skulle se hur inläggen ser ut innan jag gjort första korren.

Bevis 1. J. behöver stimulans.

Och jag som trodde att min tur till skärgården skulle fylla mig med inspiration och idéer... Det här har blivit ett alternativ till att använda vattenfyllda flaskor som hantlar och göra situps på cellgolvet. Min tillvaro just nu är nog det närmaste (förhoppningsvis) jag kommer att komma konceptet "doing time".

-Fuck me, vad jag saknar min kamera.... *sur*

Dags att fortsätta rita. Det går bra nu...

/J.

Ps.Ni får gärna mejla obscena bilder ni vill dela med er av, eftersom jag inte kan ta bilder. :)

1 kommentar:

catya sa...

haha.. Sweet!
A konstaterade i helgen att jag lider av tourettes. :D