onsdag 13 juni 2007

Yo! You know what time it is!

Mobilen
*2007 01 10
+2007 06 11
*Älskad och saknad*

Du kom en dag,
Du var så bra;
I bilder gav du tid
och blogg-fotografi.

Varför är din skärm så mörk?
Varför kan jag inte se?
Du har ju så mycket inom dig
men det är det bara jag som vet..

Du är saknad.

Min mobil är död.. Känns skruvat. Det går fortfarande att använda alla funktioner förutom att se något på displayen. Jag får värsta 1993 känslan av att inte ha någon snyggbakgrundsbild och att inte kunna ta några foton. Det går ju i och för sig, ser ju bara inte vad jag har fotat :( Sen har jag ingen aning om den är på eller inte. Joo, förresten. När den legat i fickan och jag har inte låst den (hur ska jag veta om den är låst?) har den börjat hatta sig igenom 4 menyer för att spela lite spontan musik i högtalaren.
Gärna i en kyrka eller dylikt. *sur*

Ain´t got time for bitches..?
-Jo det har jag visst det. Just ain´t got the time.

Fast det jag saknar mest som displaylös människa i den digitala tidsåldern är att jag inte har någon klocka. Nuförtiden traskar jag omkring hemma i lägenheten med min väckarklocka (relik från 90-talet) för att ha koll på tiden. Laptopen är för stor. (helt plötsligt var 19"-skärm Ap-dåligt.)

Gläfs!

/J.


7 kommentarer:

catya sa...

Flava Flav!
Min mobil e fukkt up med..
Halva displayen är död, så jag ser bara nedre delen av bilder, sms och grejjer.

tem sa...

Så hur får man tag på dig nu då?

Not Indie, nor Emo. sa...

Catya: Så dom som skickar helkroppsbilder på sig själva, när dom inte har byxor på sig, har alltså gjort det förgäves? ;)Trodde du ledde pryl-ligan. Nu ser jag saken ur ett helt annat ljus.

Tem:
Du ringer inte oss. Vi ringer dig. ;)
Myspaca eller mejla mig. Prova ringa. Men vad du än gör sms:a inte.

tem sa...

Haha, jag gjorde faktiskt det i natt.
Jag vaknade mitt i natten efter att ha drömt den mest bizarra drömmen ever!

Ring mig and I'll tell you all about it.

Anonym sa...

naw om jag var Paris Hilton och inte satt inne hade jag köpt en ny mobil till dig...
kan du förresten komma upp till plan 3 och lära mig Majspejsa eller fejsbooka?

vad drömmde Tem om?

Anonym sa...

Hallå? Uppdatera då... Jag är klar med mitt IBM special mission och behöver underhållning.. pleeeease... /elin

Anonym sa...

Jocke! Sluta spela MotherLoad & uppdatera!(Fast egentligen vet jag ju att du sitter och kollar på The Mighty Boosh...)