tisdag 10 juli 2007

The drugs don´t work (but the absence of them do..)

Well, it´s out.
-Jag är kaffe-fri. Helt plötsligt verkar min trötthet mer förstålig. Sitter på jobbet trygg i min visshet om att jag inte är sjuk. Har bestämt att det blir lite de-toxing nu. -Inget kaffe, inget voltaren, inga konstigheter.

Sitter på jobbet nu och sippar Yogi-te. Funderar lite på vad som är viktigt. Har kommit fram till att nyckeln till lycka mest har att göra med en bra familj, sjysta arbetskompisar och bra pengar.
Fast det är nåt mer... Självförverkligande kanske?

För mig är det... måla tavlor? Det ville jag förut. Tror inte riktigt att jag längre har koll på vad som jag verkligen vill göra.
Jag vill nog mest resa, leka och pyssla just nu. Gills det som självförverkligande?


Lyckan, Wheel of fortune symboliserar
ren och skär flax. Man har tur. Saker
rullar på. Det man tar sig för verkar
stämma överens med vad resten av
världen har planerat. Bra Kort!Suck. En till grej med lycka är att man helst inte ska tänka på det eller försöka defeniera den. Alla koncept som inte är helt greppbara tappar sin magi så fort man försöker hitta recepten bakom dem....

Gissar på att jag får komma på nåt sätt att få ihop pengar till en resa... *rastlös*

/J.

6 kommentarer:

elin sa...

Vilka djupa saker du står och funderar över på jobbet, blir du inte distraherad av samtalen? "Du ville beställa lycka sa du?.. nej jaha autogiro, nä men du behöver ingen självförverkelse, eller transponder menar jag..." eller?

Anonym sa...

gillade det du skrev. djupa tankar. vill ockås reeesa!

dindin

Tem sa...

"Fast det är nåt mer... Självförverkligande kanske?"

Emmmeeee.. tjaa, jag vet inte. Kan det vara VÄNNER kanske??

Jeeezzz.... bortglömd igen...

Not Indie, nor Emo. sa...

Tem: Du går under familj. :)

Tem sa...

Naaa.. Jag tror jag blir lite rörd nu

Anonym sa...

kul för dig Tem.
Jag då Jocke?
Va?

dindin