måndag 23 juli 2007

We could be heroes.

Börjar bli lite småkär i Japan. Tokyo especially. Sushi är gott. Cosplay är rätt coolt. Manga rockar. Utekvällar med sakè och Karooke är nästan skyddat av deras grundlag. Ekollon heter Dongori... Vad kan vara fel? Ett land som är befolkat med superhjälte-wannabees är helt enkelt bara så rätt. Såå rätt.

Ett halvt jordklot från regnstänkta färgade neonljus sitter jag i... neonljus. Utan färg, that is. Det är ljummet, mulet och jag är toktrött. Och lite smålycklig. Tror jag börjar få ihop min påse nu. Lite mer än förut i varje fall.
Det känns som jag har kämpat så jävla hårt med en massa grejor i en evighet. Som dessutom inte gav nåt resultat. Men (!) nu börjar det rulla. Hooray me. Äntligen.

*ler lyckligt*

/J.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag ska äta sushi till lunch.
och du ska inte säga att det inte gav resultat, var det inte du som pratade om att skrapsår var vad livet gick ut på? elelr var det bara EMo-talk?

din dindin

Not Indie, nor Emo. sa...

Sushi = :D

...det jag menade är att det ibland tar ett tag innan man kan se resultatet av sina insatser och att man ibland blir modfälld.

Tem sa...

Omg, håller du på att bli Nippofil?!?