måndag 6 augusti 2007

Dagens låt

Var på Emil Jensens helt suveräna avslut på sin Cykel-turné igår. Tankarna spinner på efter allt han sa och sjöng om. Allt kändes som ett dirket tal till mig. Jag skrattade och grät ungefär lika mycket.
Som rätt mycket andra prylar är just nu. Är faktiskt för första gången på riktigt länge: Emo. För det är en massa känslor som susar runt. Är inte så van vid att mina dopaminer, noradrenalin och seroteniner studsar i en sensommaeferia. Trodde det var sånt som tog slut vid 25. Att man skulle känna lite mindre och göra desto mer.

I was wrong, I guess. Man ska nog mest göra mer bara. Känslorna är kvar.

Tack och lov kanske. För nånstans tror jag att det är det värdefullaste jag har. Men det är slitsamt, för nu sitter jag med ementionell träningsvärk och vet inte riktigt hur jag ska stretcha för att få det här att bli bra. (Har hört att man blir skadad om man inte stretchar... *småler*)

Dagens låt blir hur som helst
Emil Jensens' Hur lyckliga kan vi bli?
(Ni får vara så goda att klicka på låten själv. Det är nr 5.)

Nu ska jag dona ett tag till på jobbet. Vi hörs snart.

/J.

3 kommentarer:

elin sa...

Schysst att du hittade hans musik! Men lite lätt emo-framkallande som sagt... (Det är låt 1 förresten)

Not Indie, nor Emo. sa...

Det beror på faktiskt. Upptäckte jag... Ibland är det 1, ibland 6 och ibland 5...
Kan rekomendera Spela roll oxå. Och Maj förra året...

/J.

Not Indie, nor Emo. sa...

Fasen... kan rekomendera allt med killen.

Kolla in hans sida. eller hans Myspace .