onsdag 1 augusti 2007

För övrigt

...är mitt liv fantastiskt.
Plugga och jobba? -Javisst! Jag fick inte kicken när jag bad om en deltid. Alla var ungefär lika förvånade som jag. Antar att nån där uppe råkade skymta mina framfötter, trots att jag inte visat dom allt för mycket. Har i och för sig inte direkt haft möjligheten till det heller.

Så nu till hösten blir det AD + Projektledar KY-utbildning och jobba i Hennes Majestäts hemliga tjänst. Fan vad kul! Jag kommer inte bli u-landsfattig och jag kommer göra något jag verkligen tycker om. Heeijaa!

Ska bara trassla ut den där ekonomiska biten... Hm. Tuff one!

Bli webbdesigner för ett tag? *klura*

We´ll see.

/J.

2 kommentarer:

Anonym sa...

är så glad för din skull babes, du kommer klara det på bästa sätt! =)

dindin

Not Indie, nor Emo. sa...

Hej Dindin! Tackar, tackar och tror faktiskt detsamma om dig.

Stor Kram!
/J.