måndag 20 augusti 2007

Inte net

Nej. Tänk för att jag inte har det längre.
Faaaaan.
Och vi utför arbete på jobbet.
Faaaaaaaaan.

Hur ska det gå? Hur ska mitt liv som Bloggare egentligen kunna fortgå?

-Tja. Jag har några lösningar som förslag. Om en vecka börjar jag antingen på mediainstitutet. Där vi för övrigt har bloggande på schemat. På riktigt. Inget skämt!!! =)

Eller!!!!!
Så har jag ett rätt sjyst grafisk produktions-jobb. Efter 5 år av plugg och slit.... Jo. Det vore/kommer bli trevligt. Var på intervju i fredags. Satt mest och tittade och var nöjd... Fattade till och med alla piffiga show-off-bransch-uttryck. (känns som att grafiska branschen nästan leder ligan inom dom).

Främsta anledningen till att jag tog det så lugnt beror på att min kära arbetsplats lockade med öl och karooke dagen innan. Det blev sent, men inte sååå sent.

I lördags blev det en våt kräftskiva med S:s släkt i Nyköping. Jag åt så sjukt mycket hemfångade/kokta kräftor och nynnade med i så många snapsvisor som jag vågade gissa en melodi till. Grymt trevligt. Vågade absolut inte nattbada i kräftvattnet som jag hade tänkt från början.

Softade hårt i söndags. Lekte och försökte stå på händer. Såg om Simpsonfilmen ihop med S.

"Spider-pig, Spider-pig. Does whtever a Spider-pig does!"


I morse vaknade jag upp bredvid min prinsessa och insåg att livet är helt okej. -
-Fan. Jag skulle till och med våga säga hellyckat. :)

Vi hörs snart, kära kamrater.
/J.

1 kommentar:

Anonym sa...

allt ordnade sig för dig till slut babes =)
dindin