torsdag 9 augusti 2007

Sit up and wait for tomorrow...

Kanske har mycket av min tid läckt iväg. I ett litet hål nånstans i hörnet på mitt liv. I en liten glömd hörna som jag låtit rosta eftersom att jag har så mycket att göra. Och till slut, har där blivit ett litet hål.
Kanske är det därifrån all min tid läcker.
Ut till en plats dit tid rinner. Där all tid, som lyckades fly, har en stor fest tillsammans. Där tiden återser gammal tid från förr och kanske får möjlighet att se lite framtid... Där dom har all tid i världen och begreppet att inte ha tid är ett stående skämt.

Jag skulle vilja hitta det där hålet i mig själv, så jag själv kan besöka den platsen.

Vem vet?
Jag kanske redan är där fast jag inte har insett det. Jag får nog avsätta lite tid för att se mig omkring. ;)

/J.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fint =)
har du läst boken "10 tankar om tid"? den är en av de böckerna som verkligen får dig (mig) att stanna upp och tänka "aaahaaa".
kärlek och trevlig helg!

dindin

Not Indie, nor Emo. sa...

Har hållit den i mina händer...
Gills det? ;)

/J.