torsdag 2 augusti 2007

Tankfull

Jag har tänkt en sabla massa på senaste tiden.... Tror jag behöver det. Generellt sett brukar det krävas att jag blir lite bakis för att bli fundersam. Så att jag tappar lite fart.
Jag var och sippade öl med L, T, E + hans kära syster borta på mellis vid Nytorget i tisdags.

Som jag förutspådde resultera det i att jag började leva i min dagen-efter-värld. Vet inte om jag är ensam om fenomenet, men jag brukar ha svårt att somna om på morgonen, vara på grymt gott humör och sen få insiktsfulla tankar framåt tre-halvfyra-tiden på efter middagen.....
Allt i en sinnesstämning som känns sådär skönt-olyckligt-tonårskär eller möjligtvis som en Kent-låt.

Nu återhämtad två dagar senare känner jag mig fortfarande tankfull och har litet skönt betraktarperspektiv på min omgivning. Som ni märker är bloggen lite gladare. Jag skriver inte lika ofta nu, för helt plötsligt arbetar vi på jobbet. Min förmögenhet av tid är lite mindre, men min investering i Indie makes me Emo verkar vara vettig. Ska fortsätta med det här.

Tycker om mina hemliga läsare, fast mest av allt tycker jag om Ni Fantastiska som faktiskt kommenterar mina små blotlagda tankar. ;)
Keep up the good work!
Kramar!
/J.

1 kommentar:

elin sa...

Jo känner igen det där att vakna tidigt dagen efter och inte kunna somna om, fast istället för ett grymt gott humör brukar det vara allmän bakfylleångest... men möjligtvis som en Kent-sång...