onsdag 29 augusti 2007

Upprop, Uppror, Upprörd.

Tjaha. Verkar som att uttrycket Stay in school har fått en ny innebörd. Jag skulle nog behövt en poster med texten. GET OUT OF HERE! Gärna med A. Schwarzenegger som ryter ut det framför en stor bomb. I en skola. En mediaskola.

Innehållsförteckning
Satt igår på ett upprop. Inte för första gången.
Det var ett klassrum fyllt med en klassisk mediaklass.
93% Tjejer. Sammansättning: Små chicka media-chicks, Jag-vet-inte-vad-jag-gör-här-mammor och en och annan indie-konstbrud.

5 stycken killar som nickar lite igenkännande mot varandra. Sammansättning: 100% Jag-vill-göra-nåt-kreativt-men-vet-inte-riktigt-vad. (gäller för samtliga). Även dom vet hur det är i en mediaklass. Det är inte första gången. Vi är en minortitet. Fast vi dominerar ändå. :)

Det verkar helt enkalt vara höst. Jag är på en skola.


Och hur hamnade du här då?

"-Hhuuuuhh. Eh. Vad kul menar jag. Vilken rolig uppgift! Att vi ska intervjua varandra och sen berätta för dom andra om den personen vi har interjuat. Att inte nån har tänkt på det tidigare! -Nej, jag lovar. Har aldrig gjort det här tidigare...."

Jag blev interjuad av en kille med samma namn som jag. Trevlig prick.
Det som inte kändes trevligt var att berätta vad jag har gjort tidigare. Jag insåg igår att jag är utbildad. Fett utbildad. Det tog typ trettio minuter innan jag hade berättat klart om mina utbildningar. Fem för mina tidigare jobb.
Obalans? *rysa*

Och nu sitter jag här igen. I en mysig medialokal. Fylld med soya-latte-bruds, inflyttade gonna-be-formgivare från polcirkeln och alla andra som är med i minst ett indieband.
Jag är 27.
Jag borde växa upp.
Men jag verkar helt enkelt inte ha det i mig.

Pepp!

/J.

2 kommentarer:

i.r.baboon sa...

Hehe är det åldersnojja jag hör?? ;)

Låter som du har kul på skolan iaf..

elin sa...

Yeeeaayy! Du har uppdaterat! Skola är kul, man får lära sig nya intressanta saker! Enjoy it! (men om du inte får lära dig några nya intressanta saker så är det värdelöst... haha...)