onsdag 22 augusti 2007

Ursäkta att jag är zzzzeeenn...

Jag har hört att om man vill ha goda referenser är det sista veckan man ska vara som bäst på jobbet.
Det har inte jag varit. Faktum är att jag inte har varit så här dålig under hela min tid i Kuben. Idag försov jag mig och kom två timmar försent. Har gjort alla möjliga små tabbar som man kan komma på. Och det känns som att jag är inklädd i bomull och är så trött som en lite koala.

På pluskontot: Min tvättid igår drog ut så mycket att jag inte hade några vanliga torr kläder. I morse hittade jag ett par kostymbyxor i garderoben. Hittade även en skjorta. Hela Kuben tycker att jag ser grymt proper ut. "-Snygga killen!" "Vart ska du idag? Du är så fin".
-Jaha. Kanske skulle klä mig lite fint oftare. Det här var ju rent av trevligt.

Very well. Time to check out CSN. Måste ju kunna "försörja" mig under min studietid.
Lånefälla?

/J.

2 kommentarer:

elin sa...

haha jag tyckte också att du såg riktigt snygg ut idag :)

i.r.baboon sa...

mmmm, du såg ut som värsta finnansvalpen ^^