måndag 20 augusti 2007

"-You can´t fire me, cause I quit!"

Då skrev jag precis under min avskedsansökan (på egen begäran). *liten snyft*
Damn it! Jag slet hårt för att få tag på ett riktigt jobb som det här. Känns lite konstigt nu. Har trots allt varit här och druckit surt kaffe i ett halvår. Och jag har ju dessutom blivit lite visare och har fått rejält med konstig kunskap. Jag kan allokera, gå igenom komplexa saldobilder och sitta en timme i telefon utan att säga något som jag vare sig anser eller tycker.
Jag är värsta tefflonkillen nu. ;)

Och nu har jag slutat för idag.

Fyra dagar kvar. :)

/J.

2 kommentarer:

elin sa...

OCH du har träffat värsta bästa nya kompisarna på det här stället, (plus en massa annat löst folk som du kan få svårt att glömma, men som ändå kan bli roliga anekdoter på ålderns höst...)

Not Indie, nor Emo. sa...

Sant Elin!
Jag borde skämmas. Självklart har jag träffat en massa grymt kul folk här! You included. :D

Sen finns ju Bouggie-man 0ch starchild och... listan blir lång.

Hoppas vi hänger ihop. Ett tag åtminstånde.

/J