tisdag 4 september 2007

ahhhhh.... No picture no fun..

Hmmm. Dagens hemliga projekt var att fixa en ny vinjettbild på mig själv. Dagens hemliga projekt har inte gått bra. Det är dessutom inte hemligt längre. Jag måste leta upp en kamera och plåta lite roliga bilder på mig själv.

Annars under dagen?

-Hm. Har lyssnat på föreläsningar om skrivning och branschkunskap, dividerat med S om vilket internet som är det bästa. Kom fram till att trådlöst 3 var en bra lösning, om man inte bor i ComHem-hus eller har lust att fixa ett fast telefonabbonemang för att kunna ansluta ADSL.

Verkar som skrivföreläsningen sjönk in. Börjar på allvar läsa igenom texten några fler gånger innan jag postar. I guess it will do some good. :) Tills fredag ska jag beskriva mig själv i spelkortsform inom 2500 tecken. Jaha.. Jag tror inte riktigt att jag känner mig som ett Ess. mer som en klöver 10:a... I think.

Nåväl. Klar för dagen....

CU!

/J.

Inga kommentarer: