fredag 14 september 2007

Besatt

Har suttit och kollat priser på PS2:or nu.... råkade snubbla över en opening för Kingdom Hearts 2. Jag är sååå avundsjuk på alla kids idag. Det här är fan det ballaste jag har sett (och det släpptes för två år sen). Skulle kunna tänka att köpa Ps2 enbart för at kunna sitta och glo på introt om och om igen. Sen är musiken löjligt bra. (Tv-spel vars musik som jag tyckte var bra då jag spelade mycket var... Megman? Det är väl femton år sen...)
Fast det som egentligen imponerar mest på mig är hur man kan komma på idéen att slå ihop karaktärerna från Final Fantasy och Disney i ett spel? Sååå genialt!!!

Hmmm... Slutfråga:
Kan man spela TV-spel och ändå ha ett liv?
Jag har ju det fullt upp redan som det är.

Kolla in härligheten:


Nu byter jag från japansk öl till vin. :D

Rattiraj-raj.
(framför dator...*o-bra?*)

//J.Nyström

2 kommentarer:

Anonym sa...

Onekligen asballt. Ska nog faktiskt inhandla det och låna brorsans PS2 på obestämd tid!

J. Nystrom sa...

Gört! Jag försöker fortfarande övertyga mig själv att det finns en bättre lösning än att köpa PS2:an som inkluderar spelet på Blocket för 1'300 kr. :/

Btw: Vad har du gjort med håret? ;)