torsdag 20 september 2007

Hittills.

Att göra idag:
Skriva klart en analys på en informationsinsats.

Har gjort:
Åkt tunnelbana och tecknat människor. En tant (som luktade limpa och brännvin/äcklig parfym) sa att jag kanske borde hålla på med något konstnärligt på sidan av mitt riktiga jobb. Jag ljög och sa att jag redan var en framgånggsrik konstnär som kunde försörja mig på mitt konstnärskap. Hatar att folk ger mig beröm för saker som jag borde ha lyckats med för länge sen. Dessutom envisas alla med att prata om talang så fort det har med att kunna uttrycka sig. Det är väl ingen som talar om talang när någon är grym på att kontera eller boka möten. Det handlar ju om att få rutin och ha koll.

Eller är det något jag har missat?


Jag hatar Expresso House. Jävla otyg! -S envisas med att säga att det är så otroooligt bra och att det är en god organisation eftersom det är startat av studenter i Malmö.
Jag tycker dom är onda. Dom har tagit över varenda Coffé Cup i hela stan förutom den på Centralstationen.
Anledningen till att jag älskar Coffé Cup är bryggkaffet. Jag älskar det. Helt suveränt! Det smakar mer kaffe än allt annat i världen. Sen kommer det där Malmö-imperalistiska företaget och lägger ner mitt forum för gott kaffe och ersätter det med äckligt bryggkaffe som dessutom är dyrare.
-Je ne comprend pas.
-Pas the fucking tout!

-Jävla pirater!!!!


Mer gjort: Köpt fina pennor. Mina favoriter; Steadler 0,5 mm (Liselotte Watkins använder samma) och Tombow ABT N15. Dom är helt enkelt dom bästa pennorna. Jag lär väl ändå ha spenderat ca 100 000 kronor på konstnärsmaterial hittills i mitt liv, så jag gissar på att min åsikt räknas. ;)


Bäst i hela världen


Hmm. Ska nog börja med min "att göra"-lista nu.... *suck*
Hörs sen!
//J.

3 kommentarer:

C sa...

Näää!? Finns Coffe Cup kvar på centralen!??
Sweet.

Jag gillar Caffé Diablo där.. bara det.

J. Nystrom sa...

Yup! Den finns uppe vid spottkoppen/bögringen/bondhålet. (kärt barn har många namn)
Best coffé ever! Måste prova Caffé Diablo nu. Tackar för tipset!

Unknown sa...

Skriva ett nytt blogginlägg?