måndag 17 september 2007

Nja vijj inde vja shuukIv´been better. Helt klart. I lördags kom S hem och vi firade det genom att äta sjukt mycket sushi och kolla på Full Metal Panic.
-Robotar, hemliga expriment, porriga skolflickor och vansinniga vapen. Vem älskar inte japansk pop-kultur? ;)
S däckade efter att jobbat )) av sig i Frankrike och jag kunde helt enkelt inte bara att lägga mig. Resultat?
-Jag drog på mig en bauta-förkylning efter att ha suttit uppe och ritat (till 03.30, i vanlig pubertal-vägra-gå-att-lägga-sig-stil).
07.30 gick jag upp för att åka iväg till landet för att hjälpa mamma att bära stora vedstubbar. Kom tillbaks hem och insåg att jag var körd inför skolgång idag.

Så nu sitter jag här. Snuvig, äcklig i halsen och fett trött i största allmänhet. Har typ bara ätit misosoppa idag. Gott. Ska nog skriva ihop lite av mina läxor vid tillfälle, men är så grymt trött. Orkar knappt läsa. Måste bli frisk tills i morgon. Då är det gästföreläsning i skolan. :)

Hörs sen, kära Bloggläsar-san!

//J.

3 kommentarer:

Tem sa...

Stackare, krya på dig!

När ska vi cs då? Du får lära mig hur man gör sushi, gärna nån gång i veckan! Och misosoppa, looves the misosoppers!

Ring mig når du har tid vetja!

/ T

J. Nystrom sa...

I will dude.
Sorry, men det är sånt här som man inte planerar in i veckan. Ligga och snora alltså... Ursäkta mitt språk. Jag låter som Linda Skugge. (Fast jag ser ut som henne i dag oxå. hahaha *kraxar hest*)

elin sa...

Stackars liten, hur ska det nu gå med vår fika/öl eller vad jag nu hade lovat dig? Fast jag är rätt busy i veckan så det kanske bara är bra om vi skjuter lite på det. Krya på dig!