söndag 21 oktober 2007

Pastor Jens


Jag bockad av allt utom byråerna igår. Lyckades till och med knåpa in ett besök i vintersolkyrkan.


Andakten inleddes med Peter Lemarc på Lugna Favoriter och sedan en kort predikan från en hes radiopratare, vid namn Jens, som poängterade hur mysigt jag måste ha det, eftersom jag förmodligen ''satt och mös i soffan med nån när och kär''.

Jag låg ju naturligvis inte i soffan med nån när och kär. Jag låg istället i en plastsarkofag omgiven av lysrör och fläktar, medan jag förbrilt försökte lista ut nåt sätt att stänga av Hesa Jens.
Det enda jag hittade var en högtalare utan volymknapp och en sladd som ledde in i väggen. -Osis. Civil olydnad, som att till exempel slita loss en sladd, är inte min kaka. Det var bara att insupa Pastor Jens hesa röst som berättade om hur mysigt och gött det skulle bli med lite fläskfilé och kramar sen på kvällen. Det gick inte att hejda det.

Jag föll i en dvala, fylld med fläktar, värme och Backstreet Boys-ballader, som varade i 20 minuter. Jag vaknade som en kräfta, men kände mig faktiskt både lugn och kramgo. Suget efter fläskfilé uteblev.

Idag riktar jag böner mot Vintersolen att jag ska se någorlunda normal ut på måndag...

Nåväl. Nu är det byråsökar-dags. :)

Inga kommentarer: