tisdag 16 oktober 2007

Docklands back allright!

Träffade min läkare idag som sa att min pajade fot berodde dels på att jag hade hälsporre och dels på nåt som var på latin. Det betydde att foten var inflamerad. Skulle han injicera kortison i foten kunde det bli en infektion. Det skulle innebära varande sår och pencellinkurer.
Som gonorré, fast minus att man ligger med någon innan. :/

Jag började fiska efter alternativ och fick reda på att jag kunde äta piller som räckte med ett om dagen, till skillnad mot det tokdåliga Voltaren som kräver tre per dag. Dom här ser skitcoola ut. Är säker på att jag skulle kunna sälja dom för en hundring styck, om jag skull behöva dryga ut CSN. ;)


Såg på vägen från skolan att pensionärerna numer förfriskar sig efter en hård dag av bingo och korsord med lite välbelönt afterwork.... Bra.

Nu har jag äntligen skickat in min skrivuppgift i skolan som bestod av att göra en nyhetsartikel av texten till Mors lilla olle. (-Ja precis. Visan som barn sjunger.) Äntligen ska jag få sova mer än sex timmar.

Sleep tight, mes amigos.
//J.

Inga kommentarer: