måndag 15 oktober 2007

Vart tog den vägen? Vart tog den vägen?

Sitter klockan 00:10 och börjar känna lite glädje i att jag äntligen hinner med några av dom saker jag älskar att göra genom att vara uppe halva natten och posta bilder i Photoshop, hjälpa kompisar med layouter och plugga lite CSS:ning.
Men det är helt sjukt att man måste vingla omkring som en zombie halva dagarna bara för att hinna med att leva om nätterna.

Vart tog all den där tiden vägen?
Har läst en tids-bok (-Ja, det finns sådana. På riktigt) där det stod att man aldrig kan "tappa bort" tid, utan enbart disponera den dåligt. Fullt möjligt att det är sant.
Jag vet bara inte riktigt hur jag ska plocka bort aktiviteter frånn min disposition. Jag vill inte sluta med något. Läsa bloggar, umgås med vänner, ligga och hålla om S. Alla dom sakerna värdesätter jag tok-högt. Men dom är på nåt sätt lyx-saker. Det känns som jag sitter och tillber den här lilla grå/svarta saken framför mig ungefär 14 timmar per dag. Eller kanske mer, men det vill jag inte tänka på i så fall.

Måste man bli Amish för att få lite tid över till livet? Det bortom det blåa ljuset från datorn.


It's mine. Myyyy precious!

Har i varje fall besällt en ny data nu. Äntligen. Det är en fin, grön 17" Dell, med inbyggd 2Mpx webcam. Endast ett problem. Den kommer med Vista, och gillar inte att bli nergraderad.
-I´ll make it nergradera. Vista verkar ju helt stört. Som en pubertal-flashsida med användarfientligt interface som dessutom inte är bakåtkompatibelt ett dugg.
Me not like. :(

Nu ska jag skriva artikel. Buena noche!

//J.

Inga kommentarer: