lördag 3 november 2007

Göra läxan på vägen till skolan..."You can never spend too much time with small kites."
/Kitesurfarsnubbe i en instruktionsvideo för kitesurfing

Mina lärare genom livet har alltid lyft upp vikten av att ha en kontinuitet i allt man gör. Att man påbörjar större projekt i liten skala och sen bygger utifrån det lilla man har. Om man ska resa ska man till exempel göra en packlista, kolla pass och pengar.

Jag har gjort det. Passet kollade jag för en vecka sen. Det är ett av de beryktade exil-passen, dom som tog en ut ur Sverige för att sen paja på resan så att man knappt kom hem igen. Mitt var brutet vid själva ID-sidan. Jag snackade med en kille på passenheten och fick till svar. -Du kan ju alltid prova.

För dom som gick miste om det roliga i föregående mening kommer den nu igen:
"-Du kan ju alltid prova".
Tjänsteman. Passenhet. "ju alltid prova"?

-Vadå alltid prova??????!!!!!!!!! Ja eller nej, gubbjävel! Ska jag chansa att missa planet, eller vaddå?

Fast jag har en timme att spela med på Arlanda så jag får nog investera i ett läckert Barbie-pass. Väldigt rosa och dyrt. Lite drygt tusen pix och det ingjuter inte så mycket maskulinitet. Tror att det finns nån uppfostrande tanke bakom det där.
Tänk gnällig Hem och Skola-tant:
-Killar, ni måste lära er att planera.

Well, nu i morse insåg jag varför jag kände mig lite dåsig. Sverige har gått i ide. Bevis: Snö i november. Hejja!

Mer... Hmm. Tja. Ska konka med mig fyra böcker i enbar studie litteratur, en webb kamera och fömodligen min egna halvkackiga digitalkamera. 4 Mpx.
-The size doesn´t matter it´s how you use it. The pixelsize , that is.

Ja... Då hörs vi väl snart. Kram kram. Nu printa mer tidtabeller. :)

Inga kommentarer: