onsdag 7 november 2007

Kita lite, chilla lite, äta lite...

Idag har jag börjat gräva ner mig i Evelins webbsida och börjat filura på hur snygg den ska bli.. snyggast i världen helst såklart, men det är en liten kompromiss med tid, vind och koll.

Det viktigaste idag var i varje fall vårt besök på la Dechitas, efter en lite kurragömmalek med Kiteskolans nycklar till förrådet där kitar, selar och brädor finns. Anyway, när vi samlat ihop allt och kommit på plats körde jag och Fredrik ett grymt session ledda av Evelin. I Evelins leach var Goliat fastbunden och han hejade på med glatta små skall och kissade på sig av entusiasm. (För nytillkomna läsare kan jag lägga till att Goliat är Evelins hund.)
Viktigast är dock att jag kom upp på brädan. Jag är ju så jävla grym. Handle-pas till lunch, någon? Fredriko körde på grymt bra eftersom han är master-wakeboardare. Han kom upp åt båda hållen. Fast först körde han bodydragging efter halva stranden, med mig simmandes efter med hans droppade bräda.
Sen på slutet, inverterade min kite, så jag fick vänta in säkerhetsbåten. Blev ombordtagen, åkte tillbaka hoppade av med kiten. Killen i båten mumlade nåt på tyska och drev ut med brädan kvar i båten.
Stod på stranden rätt trött och kollade lite frågande på båten. Varför langar han inte in brädan, tänkte jag... Tysken tittade lika frågande på sin motor.
Jag fick simma ut till den havererade båten, be om brädan, simma hem.

Lite trött nu. Har ätit pizza, druckit surf-skumpa. Mår rätt bra.

-Ev, undrar när webben kommer vara klar. Guess I have to work on that now... :/

Later, skater!

Inga kommentarer: