fredag 7 december 2007

Att välja rätt tillfällen.

Ibland kan man inte hitta nycklarna. För mig händer det ungefär en gång varannat år. Jag blev inte särskilt förvånad över att det hände idag. Trettio minuter innan jag ska träffa Web-Gurun. Finns ingen stress och nervositet innan får lov att ska det på ett eller annat sätt. Hur som helst lyckades jag fippla fram en nödnyckel, som visserligen kan låsa lägenhetsdörren, men dessvärre inte släpper in mig i portupgången. (Nej, jag har ingen kod. Och mina grannar är småläskiga..)

Okej, Det blev helt klart mer än 15 minuters intervju. Faktum var att det var jag som ställde mest frågor. Företaget pysslar med framtidsgrejor och jag behöver kunna förklara vad jag håller på med. Web-guru-Björn svarade riktigt bra, även fast jag måste plöja igenom typ 30 bloggar för att komma med lite konstruktiva förslag.

Men va fasen, it´s cool shit. Det är typ internet-boomen igen. Media´s disrupted. Allt måste göras om. Igen. Så nåt jox borde jag kunna bidra med. :)

Nu ska jag spana lite och sen mejla the Good Old man.

Inga kommentarer: