lördag 15 december 2007

Macro-bloggen

Jaha.. Hur ska det här gå?
Micro-bloggandet är ju så superskönt så att man inte vill sluta. Det bara rullar på. Plus att det känns löjligt avspänt när man har max 140 tecken att röra sig med, istället för en stor tom ruta som kräver fyllnad i form av fyndiga texter.

Kort sumering av en grymt skönt fredag.
Har äntligen börjat knyta ihop min påse med webb-godis. Nu har jag faktiskt fått, blogg-publicerings-tjohoet att funka. Dessutom har jag gått bananas på coola podcasts inom egentligen allt från Adobe. T sa till mig att han litar så mycket på Adobe att han skulle kasta sig ut för ett stup om dom skulle säga att det är en bra idé. Jag är inte riktigt så pass mycket fanatiker än men på god väg. Det är mycket coolt i deras designade-boxar.

Sen vill jag passa på att tacka supporten på one.com idag! Du får svar på i princip vad som helst! Ska du skaffa webbhotell så tror jag inte att du kan hitta ett bättre ställe. Dom vet vad dom gör.

Mer då? Gör jag inget annat än att hänga framför datan? ... Nja.. Lagade grym middag till Sol, mig och råttan. Quornfärssås med fullkornspasta. Löjligt gott. Kollade på Hot Fuzz.

Nu kopplar jag av med ett glas rött och ska spana lite på en tutorial omhur man skapar akvarell-känsla på sina illustrationer... enbart i datan. Mys.

Sleep tight!

J is logging out,

1 kommentar:

Tem sa...

Ja, Adobe är gud. T.o.m contribute kan vara bra. Det är väl bara det otrevliga, feta sorgebarnet Acrobat Reader som börjar bli för uppblåst och fyllt med grejer för sitt eget bästa. De borde släppa en lightvariant, utan all avancerad funktionalitet. Jag minns för fem år sen då Readern öppnades snabbt och smidigt, utan att få ner datorn på knä. Funderar på att köra Foxit Reader istället. Men å andra sidan så är jag ju Adobe-lojalist. Menjaja.. För övrigt så kan jag instämma att one.com har sjukt bra support. =)