onsdag 12 december 2007

sleepy creepy. mmmmm.

Tog en sovmorgon idag.

+ Jag är utvilad och tror att jag börjar kunna ange frisk som mitt normaltillsånd.

+ Jag ska turbodesigna en webbsida.

+ Det är jul och därför får man lyssna på Maria Carey. - Ni är välkomna att håna mig någon anna tid på året. Jag tycker hon är tokmysig.

- De tre och en halv timmarna dagsljus är nu helt plötsligt 1,5. :(

- Jag ska turbo-designa en webbsida åt mig själv, aka, göra allt content själv. Fucking tidsödande plus att jag alltid tycker allt jag har gjort är skit när jag väl ska presentera det. (Jag vet att det inte är skit... Fix idé. Allt ska vara über, okej-bra är inte tillräckligt.)

- Fortfarande ingen mat hemma. Ingen mjölk = inget kaffe = inget kaffe = ingen ork = ingen ork = hur i helsike ska jag fixa mjölk? = blogga om saken...... :)

Okej... Samla kraft....

- Till affären!!! *flyger iväg*

Inga kommentarer: