lördag 29 december 2007

Trolla lya.

Går igenom Blockets härliga sfär av mysko lyor i Malmö. Om en månad är det dags. Antingen flyttar jag in i nåt knäppt kollektiv (lockande) eller så splittar jag och S än en gång lägenhet och blir sambos i södern... (oxå helt okej tanke...)

Men just nu sitter jag rosslig i halsen och glor på alla lägenheter som är placerade i sydväst. Det betyder Rosengård, vilket i sin tur betyder att jag måste fixa en skottsäkerväst plus inköp av el-picka om jag vill överleva. Jag kan kanske gå med i nåt gäng och få beskydd. *klura*
Jag skulle kunna göra deras webbsida. ;)

För övrigt:
S stack för en timme sen till Malmö, för att därefter kila vidare till Italien. Jag ska få ihop alla mina has to:n så det känns helt okej. Först ska jag bygga ihop en ny J.Nystrom Design web som både går att uppdatera och är snygg. Sen ska jag tömma lägenheten, klura ut om den ska vara möblerad eller inte. Hyra ut, hyra in och fixa så att jag kan pendla mellan Malmö och Stockholm resten av våren. Kul shit.
Plus att jag har det där superkuliga projektet i skolan som verkar vara det mest resurskrävande grejen på länge. Hmmm.. Kanske skulle satsa på att köra en säker och halvtråkig lösning istället för nåt ballt och omfattande... *växa upp*

Det känns hur som helst att jag har saker upp över öronen att göra. Ska fortsätta på mitt blocketbevakande...

Hörs sen!

Inga kommentarer: