torsdag 10 januari 2008

En sabla massa grejor gjort..

Jag fattar fortfarande inte varför allt flyter på så bra, men jag bryr mig inte heller. Gissar på att jag rör mig åt rätt håll. Tänker lite på Paulo Coelho's Alkemisten; "När du önskar nåt av hela ditt hjärta verkar hela universum för att det ska ske..."
Även om det låter NewAge:it så, känns det så. För övrigt så är newaging på väg tillbaka. Grymt mysigt. *dammar av magi- & häxböckerna*

Nu har T skrivit 2:a hands kontrakt med mig. Jag får bo hos S ett tag i Malmö. Min lägenhet töms sakta men säkert och snart (om typ tre veckor!!) är jag Malmöit. Jag ska föreläsa på skolan imorgon och dessutom verkar det droppa in jobb till både mig och J-Gruppen. Feels good.

Ska klämma in träning och mer bloggbevakning, sen är jag safe.

På söndag är det en officiell hejdå-brunch på Boulebanan för mig och Sol. Alla borde komma.
- Du med!

Hasta luego!

Inga kommentarer: