fredag 18 januari 2008

Åh vad trevligt det är...

..att vända på dygnet. Fast på det andra viset.
Har varit så paj av min förkylning så att jag har blivit tvungen att gå och lägga mig tidigt, vilket resulterade i att jag vaknar vansinnigt tidigt. Ma ligger där i sängen och utvärderar olika alternativ: - Ligga och låtsas att man kommer somna om i någon snar framtid eller gå upp och göra grejor. Det har blivit det senare nu tre dagar. Har gått upp vid klockan halv sex varje morgon.

Det är typ bättre än att sitta uppe på nätterna. Kan inte riktigt säga varför. Det är typ som att man får ett försprång och man kan ändå köra ett par timmar av kvalitetstid, den där som uppstår mellan klockan 2300 till 0300 annars.

I morse gick jag upp vid fem och satt och bläddrade igenom SvD till morgonkaffet. Kanske är det ett trevligt ålderstecken. Gå upp tidigt. Jag har nämnligen ytterligare ett ålderstecken. Jag har börjat använda mig av Termos.

Termosen är helt och hållet Stieg Larssons fel. I hans böcker har ALLA termos (till och med Paolo Roberto, på riktigt, inget skämt.). Men det är ruskigt mysigt med termos. Den finns där liksom och myser ståendes med lite varmt kaffe.

Antar att det är dags att skaffa sig en läderväst, vandringstavar och undelat. Sen är jag farbror. :)

Back to work!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha det låter bra farbrorn!
/Elin