torsdag 3 januari 2008

Låsa sig.

Jag brukar låsa mig mentalt när det kommer till prestationer. När jag bara tar och pysslar och donar brukar det aldrig vara strul, men när det kommer till större projekt, att göra något från början kör det typ alltid ihop sig.
Jag börjar inse att jag är en processmänniska som låtsas vara målinriktad. Visst är det skönt att vara klar, men det blir man ju aldrig med nåt så jag gissar att det bästa är att ha något för händerna alltid.

Nu sitter jag och ska göra om min webbsida. Låste mig totalt. Kanske mest för att jag kan en massa och förmodligen har ett eller annat öga på mig.

Har bestämt mig hur som helst att det får bli en omformulering av gamla sidan. Inte uppfinna hjulet på nytt. Mest byta några ekrar. :)

I morgon kommer Sol hem. Imorgon är den bästa dagen. :)

Idag är näst bäst!

Kram.

Inga kommentarer: