onsdag 16 januari 2008

Saknar kraft

Just nu känns det som att jag är invirad i bomull och sedan knuffad nerför en trappa. Jag har blivit sjuk igen. Vilket jag har varit snart i ett kvartal. Ska träffa farbror doktorn i morgon och köra en 1000 milarservice. Nåt måste ju vara paj.
Har lyssnat på Ryan Adams hela dagen och försökt göra terminsprojekt efter bästa förmåga. Är lite osäker på vad resultatet blir. Det går framåt, men frågan är om det går tillräckligt snabbt.
Hoppas bara på ett lyckligt slut; - Stående ovationer, priser och guld bringat i silverfat. Eller i varje fall att resultatet inte blir pinsamt. Jag fattar inte att hela min omgivning i skolan verkar så otroligt lugn. Är alla drabbade av insiktsbrist, håller alla masken inför varandra eller kan det faktiskt vara så att det faktiskt går riktigt bra för allihop?
Jag har ingen aning och för en gång skull, bryr jag mig tack och lov inte. Fokus på mitt egna är tillräcklig just nu. Äh, det blir nog bra. Nu ska jag sova lite... (har faktiskt varit vaken i tio timmar nu.)
Kramkram...

Inga kommentarer: