söndag 13 januari 2008

Sista tiden..

Vi packar åt S. Vi har brunchat med JT, David & Daniel. Vi har kollat på två filmer: Terabitia och Juno. Bra båda två. Båda på sitt sätt. Fast mest Juno.
Vi har trampat omkring i den halvtomma lägenheten, där det syns allt färre spår efter S. Ätit toast på köksgolvet i skenet från ugnen medan vi lyssnat på Ryan Adams. Fällt en och annan tår. Pratat, kramats och lovat.

Jag har två veckor och tre dagar innan jag sticker ner till Malmö. Jag vet att jag har sjukt mycket att göra, men jag är samtidigt plågsamt medveten om att jag kommer abstinens efter en liten mjuk varelse som viskar mitt namn i nattmörkret. Det kommer göra ont, för jag vet att det är hälften av mig som flyttar söderut två veckor innan resten av mig. Det gör ont att gå i tu.

Men fram till att jag sitter på det där tåget, som jag drömt om i snart fem år, kommer jag att beta av min to do-lista i rask takt. T flyttar in och även fast han säger att jag kan lämna allt lite hipp som happ, tycker jag ändå att det ska vara fint. Så det så.

Nu ska vi snart sova tillsammans för kanske sista gången i den här lägenheten. Måste säga att mitt liv är grymt bra.

Sleep tight!

Inga kommentarer: