fredag 4 januari 2008

Thing aren't always what they appear..

Tyvärr har jag inte gått upp extra tidigt idag för att skriva ett blogg inlägg. Tyvärr.

På pluskontot har jag lärt mig om xsl; xslt och xsl-fo. Det är webbiska. Allt som enbart har konsonanter och innehåller x är webbiska. En siffra eller två mitt i ord utgör också en god grund för att bli ett webbiskt ord. Mest karaktäristiskt för ett webbiskt ord är att det är obegripligt och man känner sig lite tuff när man väl har fattat det.

Jag inser att jag har gett mig ut på djupt vatten i vanlig ordning, men det är förmodligen därför jag är så engagerad och har så kul. Jag sitter mitt i natten och plöjer W3C sidor...
- Hmm.. kom på att jag ska boka tid på vårdcentralen i morgon. Obra. Har inte blivit helt kry än. Går och äckel harklar mig, som en gammal rökare... *blä*

Nu ska jag bara ändra lite form på bloggen och sen sussa.

Natti!

Inga kommentarer: