tisdag 26 februari 2008

Antar att det ska vara såhär...

Sitter mitt i natten (i vanlig ordning) och glor på klockan. Känner på mig att det är just den här vanan som föder fram alla "varför är jag så trött?"-inlägg.
Det är dumt, men kan inte hjälpas. Det finns så mycket jag vill göra så jag utgår från att jag förmodligen kommer vara trött en stor del av mitt liv om jag vill uppleva ens ett uns av det jag drömmer om.

Kanske inte gör så mycket. Man kan vara trött och lycklig. Man kan skaffa sig en vana om att sova vid 2300, men då skulle man inte kunna motivera powernaps på eftermiddag/kväll. De är inte att förakta.

Har skrivit klart en kundkontaktsrapport som blev aningen mer omfattande än vad jag tänkte från början. Fast det verkar vettigt när jag väl läser igenom det. Tror att jag börjar jobba strukturerat. Om man bortser från arbetstiderna.

....J A G Ä R S Å T R Ö T T ! aaaarrrrr... zzzz-..z-zzzzz-zzz.zzzz

1 kommentar:

Tanken som far sa...

Tänkte på dig när jag läste detta:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=746897