fredag 15 februari 2008

Friluftsdag.

Har varit ute typ hela dagen idag. Helt galet vad lite syre och ljus kan göra. Har powernappat från klockan sex till nio.Stack iväg och försökte lindra plågorna efter bodypumpen igår. Det gör man som bekant med yoga. Efter att ha kört igenom hundar, krigare, fiskar och plogar kände jag mig helt klart i behov av second breakfast a.k.a. falafel.
Sen brända jag och Sol av lite city sightsing som inkludera trevliga promenader i skog, parker och vid havet. När vi väl kommit ned till BO01 blev jag helt tok-hungrig eftersom jag tränar och äter nyttigt nuförtiden. Inget Gi-akigt fanns att finna, så det blev att kila tillbaks till staden, mumsa på Indian Hawelli och sticka hem för att vila upp sig inför kvällen på Deep.Temat är 90-tal, alternativt och gay (tror jag). Efter ha ransakat min garderob insåg jag kommer att sticka ut hur jag än gör. Mina stjortor, surf t-shirts och slipovers kommer väl i bästa fall ses som en motreaktionär handlig mot det stagnerade alternativmodet.. ...eller nåt.
Whatafuck do i care? Jag är modemässigt disabled.Kvällens låt: Pink Floyd Vs Fragma - Miracle Wall 2008 (Ben Double M)Nu ska vi ut i natt vimlet. :)

Inga kommentarer: