tisdag 19 februari 2008

Har ni lagt märket till att:

Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering: Joakim is twittering:

Jag fick för mig att lägga till Twitter på min Facebook samtidigt som jag hade installerat Twitterfeed. Det betyder att allt jag skickar från Twitter publiceras på Facebook, vilket i sin tur skickas till Twitter som skickas till Facebook... Ja. Ni fattar.

Rundgång 2.0 via RSS. Har tagit bort min twitterfeed nu. Facebookstatus suger. Twitter rockar.

Nu är det mycket lektion kvar. Åhhhhh....

4 kommentarer:

Unknown sa...

Haha, tur att man bara kan skriva ett begränsat antal tecken i twitter, annars hade du kunnat skapa en oändlig loop, och i princip utfört en DoS-attack på dig själv (http://sv.wikipedia.org/wiki/DoS)

Hade iofs varit lustigt om du hade lyckats krascha facebook OCH blogger.. inte troligt, men lustigt om. asg

C sa...

haha.. osis att jag inte skrev det jag tänkte på din wall då. :)

"Twittering much?"

;)

J. Nystrom sa...

T: -Damn. Jag kunde ha varit en omedveten hacker. Fattar du hur coolt det skulle ha varit om jag blev kille som crashade Facebook OCH blogger?

C: -Hehehe.

J. Nystrom sa...

Tem! Vi borde ses! Jag är stan hela veckan eftersom jag ska dona lite här.
Plinga?