fredag 1 februari 2008

The holy trinity

Dagens bedrifter:
Mejlat dokumentationen för terminsprojektet.
Chabbat med JT om färgschema för Jgruppens grafiska profil. Han kan ett och annat den mannen. :)
Stack förbi SATS och tränade. Allt är sig likt. Blekgula väggar och eurotechno i högtalarna.
Mumsade en falafeltallrik.
Jag sa allting på, så jag fick allting på. I det här fallet innebar det starksås, vitsås och... ful-majonäs(!!!). Jag vet att det rent statistiskt sett finns 90% som skulle rynka på näsan om något sådant skulle serveras. För mig var det paradiset som krigare blir lovade om de skulle dö i strid. Allt toppat med grillkrydda. Så jävla greasy. :)
Sedan stack jag, M och S och kollade på Charlie Wilsons War. Grymme-bra film. Se den! Se den! Se den! :)


Nu ska vi kolla om de har kommit fler Jpods avsnitt. :)

Ciao!

Inga kommentarer: