torsdag 14 februari 2008

Merde.

Beaucoup, beaucoup de merde. Jag har ingen biljett hem på söndag. Det är mitt lilla problem. Det som är aningen större och sitter med ett illvilligt leende på andra sidan skärmen, är SJ's nya biljettsystem. Systemet där inte Just nu-biljetter existerar. Det är typ ersatt med sista minuten biljetter plus lite Tradera-spännings-biljetter.

Kort sagt så har jag inte en susning om vad mina resor kommer kosta eller om jag ens kommer kunna ha råd att åka upp. (Men det kommer vara spännande att sitta och buda på biljetter på krogen via sms. Är det nån som ser någon fara med det?)

Eftersom franska är kärlekens språk och idag är alla hjärtans dag hyllar jag SJ med denna ramsa ( i courier, för dom förtjänar inget bättre):

Sucez mon bitton, votre chiennes avides!
Je veux vous donner un coup de pied dans votre grand âne mauvais.
Je sais où vos enfants jouent!
Avez peur! Avez peur! >:(


Nu ska jag leka med EPIserver.

Kramkram på er andra. :)

Inga kommentarer: