tisdag 12 februari 2008

Morgon hos mamman

Sitter och avnjuter lite gott morgon kaffe och njuter av min sovmorgon. Den går visserligen till min hemtenta, men det känns skönt att slippa behöva springa hela tiden. Det har varit mycket springa senaste dygnen. Eller i varje fall lite sov.

Efter att jag hoppade på nattbussen insåg jag att det här kanske inte skulle bli så angenämnt som jag tidigare trott. Även om man lyckas somna, så har bussen ett fantastiskt vakna-upp-vi-är-framme-ljud vid varje stopp. Plus att alla dörrar öppnas. Plus att det oftast är ljust där bussen stannar. Man får aldrig sova, men man kan ändå inte göra något för att det är kotym att ha ljuset släckt.
Lite som tortyr för krigsfångar. Tråkigt och utröttande.

Igår brända vi av en intressant intro i att hantera kriser och annan värdefull extern kommunikation. Jag och JT är i samma grupp igen. Well, well. Vi har redan SWOT:at varnadra så det känns ok. Vi råkade dessutom vara de enda närvarande i vår grupp.

Satt kvar i skolan och gjorde klart min banner. Stack hem till T och röjde bort några av de sista grejorna ner till källaren. Slängde och rensade ut prylar fram till klockan 21.00. T hade karate-jobbat 31 timmar i sträck och sov som ett barn medan jag var där.

Träffade mamma och sov som ett barn jag med hemma hos henne.

Nu är det tenta-time.

1 kommentar:

Tem sa...

Mjo, sorry att jag inte var så social. Jag var lite trött..