lördag 9 februari 2008

Much better now, thanx 4 asking.

Jag har överlevt mitt möte med den fula fisken. Idag blev det till och med en liten stadsvandring till lilla torg för att äta något annat än te + rostat bröd.
Vegetarisk enchilada på Gökboet = Lycka! ^-^

Sedan var det dags att försöka ta igen så mycket förlorad hemtentatid som möjligt. Inköp av färgglada flikar och blyertspenna är helt enkelt ett måste. Nu sitter jag och blänger djupt ner medan Rishi Rich underbara kompositioner flyter genom mina öron.


Rishi Rich fick jag hör talas om i Papa Dee's nya program på SVT, där han åker jorden runt för att kolla in olika musikaliska influenser inom ragga, hiphop, dub etc... Jag tror det här är en av årets absolut skönaste program. Rekommenderas starkt!

Kolla in Papas Kappsäck!

Nu ska jag gräva ner mig i projektledarens förberedelser inför ett projekt. :)

Love y'all!
//J.

Inga kommentarer: