söndag 24 februari 2008

New days. New beginnings.

Hade rätt kul igår. Drack öl med lime, imiterade en säl och skakade lite rumpa.

Inga större incidenter att tala om. Kvällen var fylld med beatlesmusik, lite sund kvinnlig avundsjuka och galet mycket snacks. Större delen av kvällen ägnades (av någon skum anledning) åt spelet Våghals, ett spel som förmodligen är framtaget av Telia, eftersom det i nio fall av tio går ut på att sms:a pinsamt tråkiga saker folk. Jag ska inte dissa någons present nu, men jag kan ju tipsa om att det finns många andra roliga sällskapsspel på marknaden.

När vi skulle fara mot city slog det mig att jag bodde 100 meter därifrån, att jag inte hade lust at starta en utgång vid 01.30 och att jag hade ett nerladdat avsnitt av Jpod hemma i min laptop.

Vaknade upp i morse med ett leende på läpparna och insåg att jag fakiskt mådde riktigt bra. Sjukt bra med tidig hemgång. Tråkigt kanske, men ack så underbart skönt att faktiskt kunna göra saker under dagen.

Inga kommentarer: