torsdag 28 februari 2008

Orsaker till radioskugga

I tisdags var jag på Metro med L, några utav klassen elit och en förslagen bartender. Anledningen till att jag omnämner bartendern och dessutom beskriver honom som förslagen har emst att göra med att han på något märkligt sätt lyckades sälja in gift serverat i små prydliga konjakskupor. För att toppa det hela lyckades han få både mig och L att säga: "-Mmm, jättegott. Den bästa absint jag någonsin smakat"

Kort och gott blev det en vansinneskväll. Vi var runt på alla möjliga ställen och först när det började ljusna kom jag hem, hämtade min väska och hoppade på tåget till Malmö. Soc på tåget, kom hem och kramade om S, sov vidare. Blev väckt och åt middag, sov. Sov. Sov. Sov.

Det var enbart viljestyrka som fick upp mig i morse. Morgonen har tillbringats med e-möte och mejlläsning. Jag har häcken full. Igen. Det gör inget. Har nästan börjat lära mig att tycka om det.

Back to work....

Inga kommentarer: