onsdag 6 februari 2008

Åter i södern

Meaalmeööö!
Äntligen tillbaka. Trött som en örn. Var tvungen att gå upp 4.00 för att hinna med nattbussen till T-centralen. Klockan 4.46 stod jag ensam på en tömd Lidingöväg med endast en krockat bilvrak som sällskap. Sömndrucken hoppade jag på en buss full med nattpendlare, vilka alla satt likbleka i ansiktet med fjärrskådande blick.

Det känns som jag har upptäckt ett dolt universum. Ett som är hämtat ur Tim burton och Kubriks fantasier. Det är sjukt skumt folk ute om nätterna. Jag inräknad.

Skrev min uppgift med pressmedelande på vägen ner. Sov en timme. Klampade hem till S och hämtade upp henne för en tur på stan. Det blev Chinabox-lunch.

Chinabox är det man äter när man variera sig från falafeln. Det är blandad kinamat i en låda. En sån som all kinamat i amerikanska serier serveras ur. Kulinariskt sett är detta ett måste om man vill utforska mat-Malmö.

Lyckades efter två timmar hitta en grymt snygg rock på Carlings, så nu ser jag snygg och proper ut. Äntligen. Inte en sekund för tidigt.

Nu är jag så trött så att jag inte kan se vad jag skriver.
Ett ord: Sovadags.

Sleep tight!

Inga kommentarer: