tisdag 25 mars 2008

Back online

Igår drev jag igenom beslutet att inte koppla upp mig. Jag rörde inte ens min stora Dell som stod nerpackad i hörnet i Sols lägenhet. Jag var så analog som jag kunde. Det läste sista delen i Millenium-triologin, satte nytt rekord på quadrapops och bakade bröd.

Det känns bra. Efter att ha rest runt hela påsken och konstant suttit med lappen i knät kände jag att jag behövde en motpol. Något som fick mig andas lite ny luft och skapa lite annat perspektiv. Nu sitter jag på Good Old, lyssnar på Regina Spector och imponeras hur coolt alla tar förrgårnattens inbrott. Allt rullar på. Alla är proffs. Känns bra.

1 kommentar:

Gustav Kullander sa...

haha har precis oxå läst klart sista delen av millenium-trilogin o igår satte jag personrekord i quadrapop med 154850 poäng..haha... hoppas du har det bra på din lia! ses