onsdag 5 mars 2008

Do och willdo

Igår gjorde jag allt. Ungefär allt som jag borde ha gjort tidigare. Idag är planen att göra de saker jag inte gjorde då. Det är bland annat att föra över min dum-i-huvet-data till min I-like-you-cause-you-are-green-and-cool-data.

Snart ska jag masa mig över till Good Old för att snabb intervjua stället så jag har en susning om vad min praktik egentligen kommer innebära. Worst case scenario är att jag sitter och jobbar lite egna grejer på stället och enbart avbryts av att sätta på nytt kaffe. Best case är att jag får en massa små mysiga uppdrag. Typ; "Trolla ihop en grafisk profil till den här applikationen, gör ut en skiss för den här siten, kolla in bloggarna a-z och fixa ihop några sjysta illustrationer till den här siten."

Jag har inget likley scenario än. Det är väl därför jag ska ut på praktik. Damn it, nu börjar jag bli lite nervös... Eller hungrig.

Dags att turboresearcha.

Inga kommentarer: