tisdag 4 mars 2008

Har inte ens god smak

Jag tror att happy hardcore fortfarande är förbjudet enligt alla smak-poliser. Det gör inget. Jag vill att det ska vara 1994 igen. Jag vill färga håret neon-rött. Jag vill traska omkring med den senaste mega-rave-skivan i lurarna på min minidisk. Jag vill bära stora oaklys eller obskyra tyska T-shirts.

Jag vill att tjejerna ska ha blått hår igen och att de ska dela ut clementiner på fester där alla har glömt hur mycket klockan är, vad som kommer hända nästa vecka eller nästa dag för den delen. Jag vill att silver ska börja räknas som en giltig färg och att heliumrösterna överöstar dagens autotunade skräpmusik. Jag drömmer om att man ska börja viska om goatrance som nästa grej och åka buss nummer 303 till nästa skumma plats.

Jag är och förblir en 90-talsraver.

Inga kommentarer: