måndag 10 mars 2008

Last words...

Jag har haft en skön helg som har inneburit vin, ost, galet mycket Bambuser och livsnjutning. Jag vill inte gör något annat om jag får välja. Jag och S har tuffat omkring i Malmö och fixat skrivare, ätit grym thai-mat på green mango och bara myst. Kanske, kanske har jag lyckats trolla fram ett rum i ett litet kollektiv. Hippie-yeay!

Fast mest har jag faktiskt försökt att inte stressa upp mig inför LiA:n på Good Old. Men lite nervig är jag. Det är liksom dom bästa man sitter och hänger med. Även på Bambuser dyker det upp en och annan cool guru-person då och då. Känns ballt, men lite konstigt att vara den med minst koll. Det brukar vara tvärtom.

Helt plötsligt inser man att man har gått från kung i de blindas land till enögd i de seendes värld.

Så inför i morgon när jag ska traska iväg till Kalendergatan 10 med min överdimensionerade, gröna Dell, hoppas jag att dom fattar att jag är ett pulver med potential. Att jag är Slowstartern. Killen som verkar hopplös i början av filmen, men i slutet likt förbaskat står där med dräpt drake, prinsessa och en fet kappsäck med pengar. Jag behöver bara lite tid.....

Men jag ska stå där. Med svärd och allt. Fan vad jobbigt det kommer bli. Fan vad värt det är mödan.

Nu ska jag sova.

Sleep tight!

2 kommentarer:

TheJennie sa...

Jag tror på dig. Du är ju bäst ju. Det är ju alla andra som är dumma i huvudet. Ju ;) /kram Jen

J. Nystrom sa...

Tack för peppet Jen!
Sitter och mordor-tittar på en skiss som jag jobbat med lite för länge....

Det kommer b-l-i b-r-a!

Kram!