lördag 22 mars 2008

Nymullad

Vissa platser känns mer än andra. De man älskar, älskar man ännu mer där. De man saknar, saknar man ännu mer. När man väl har lugnat ner sig på en sån plats, är det som att livet med ens ter sig enkelt och gott. Man blir jordad.

Jag tror på såna platser. Jag hoppas jag kommer hitta många av dem. Dock kommer nog alltid Lådna vara min favoritplats. Det är som att allt är på riktigt där. Allt går att uttrycka med enkla ord och dessutom finns innebörden kvar i dessa när de uttalas.
- Salt är salt, varmt är varmt och gott är gott.

Jag ska försöka få resten min tillvaro bli mer så. Det känns på något sätt som ett ärligare och verligare sätt att leva.

2 kommentarer:

Sol sa...

Verkligen vackert foto där nere, kom hem nu - här är åxå kallt. Så det så.

Ann på Lådna sa...

Härligt att läsa att Lådna känns så jordat! Det värmer mitt "mammahjärta". Kom snart tillbaka...